Upporikkaaksi kryptovaluutalla

Upporikkaaksi kryptovaluutalla

Bitcoin alkaa olla monille varsin tuttu käsite, kuten myös Litecoin, Dogecoin ja Ethereum. Pöhinää verkosta löytyy riittämiin ja virtuaalivaluuttojen perusteet tuntuvat olevan hyvin hyppysissä kansalaisilla. Yleisesti tiedetään kuinka epävakaita sijoittamisen kohteita nämä digikolikot ovat ja aina muistetaan nostaa esille ne, jotka ovat menettäneet lähes koko omaisuutensa näihin hullutuksiin. No okei, kaikki sijoituksethan ovat riskialttiita. Tietämättömyys uuden virtuaalivaluutan käytössä johtaa herkästi menetyksiin ja tämä pätee myöskin kaikkiin muihinkin uusien alojen sijoituskohteisiin.

Koskaan ei pidä sijoittaa enemmän kuin on valmis häviämään. <- otappa tuo haltuun ensitöikseen, niin jatketaan stooria. Suhteellisen uutukaisen virtuaalivaluutan ympärille ovat juurtuneet isot huijareiden pajukot, jotka lupaavat tuplata kolikkosi hetkessä tai muutoin antavat sokeriruokoisen kuvan hämäräperäisten palveluidensa ylivertaisuudesta Simo ja Silvia Sijoittajalle. Tämän maapallon pinnalla ja välittömässä pinnan läheisyydessä kaikki mikä kuulostaa turhan hyvältä on yleensä täyttä kusetusta. Paskasta ei saa makejaista – tiesi kertoa entinen kansakoulunkin opettaja.

Olemme seuranneet virtuaalivaluuttoja niiden alkuajoista lähtien ja nähneet niiden nousut, tuhot sekä uhot. Moni on rikastunut pelkästään tänä kuluvana vuonna Bitcoinin noustessa huippuunsa niin pahasti, että ovat jättäneet päivätyönsä tyystin. Osanottomme heille. Bitcoinin kysyntä kasvaa jatkuvasti. Määrällisesti rajoitetun kolikon louhinta myöskin kallistuu ja odotettavissa onkin, että yhden Bitcoinin arvo nousee seuraavien kolmen vuoden aikana moninkertaiseksi. Tätä artikkelia laadittaessa yhden kolikon arvo oli noin 3994 euroa. Kengurumaassa väläytellään Bitcoinin ottamista viralliseksi maksuvälineeksi ja Kiinan isäntämiehillä on suunnitelmia, joista tietää luultavasti vain agenttimestari James Bond. Mikään ohimenevä trendi virtuaalivaluutta lohkoketjuteknologioineen ei todellakaan ole. Se on iso osa digitalisoituvan maailman nykyhetkeä sekä tulevaisuutta.

Internetin pioneeri ja hassu-ukko John McAfee on aikonut popsia tuulensuojaan oman sukunuijansa telkkarissa, mikäli bittikolikko ei nouse huikeisiin arvoihin. Hurjaa arvonnousua povaa myöskin suomalais-saksalainen mediapersoona ja teknologiaguru Kim Dotcom (@KimDotcom).

Nova Empiria tarjoaa digitaalisiin valuuttoihin liittyvää sijoitusneuvontaa. Meillä on luotettava kumppani, jonka sijoitusalustalta löytyvät erittäin kattavat palvelut. Maailmanlaajuinen alati kehittyvä sijoittajayhteisö luo vankkaa kasvupohjaa tulevaisuudelle. Opastamme sijoitusalustalla alkuun pääsemisessä ja voimme tarvittaessa hoitaa koko sijoittamiseen liittyvän työn puolestasi. On viisasta aloittaa investointi kryptovaluuttaan nyt, jos et ole sitä jo eilen tehnyt. Pienet muruset digikolikoita ovat isoja lohkareita jo lähitulevaisuudessamme.

Comments are closed.